L’Agència Tributària de Catalunya està immersa en una profunda transformació de l’actual administració tributària per tal d’adaptar-se als nous temps, i afrontar amb garanties els reptes del futur en matèria fiscal.

Dins del marc d’aquesta transformació, i per tal de facilitar la gestió del canvi, l’ATC posa a disposició dels intermediaris tributaris que ho desitgin la possibilitat de rebre periòdicament informació sobre les novetats  de l’administració tributària, ja siguin legislatives, organitzatives, d’aplicacions informàtiques, etc.

En aquest sentit, aquesta subscripció permetrà establir un mecanisme de comunicació directa amb els intermediaris tributaris per informar-los de les novetats que els afectin professionalment: notícies, nous tràmits i funcionalitats, nous tributs i actualitzacions, oferta de nous serveis, guies i manuals d’ajuda, normativa.

Així doncs, els intermediaris s’hi poden donar d’alta a través d’aquest formulari per rebre les comunicacions informatives directament a la bústia de correu que facilitin. També a través del formulari poden modificar dades o donar-s'hi de baixa.

L'accés al formulari requereix identificació digital. Podeu utilitzar qualsevol dels sistemes reconeguts pel Consorci d'Administració Oberta de Catalunya (AOC). Més informació:
Identificació digital