08/05/2018

A partir d’avui, 8 de maig de 2018, tots els contribuents que ho desitgin poden demanar cita prèvia per rebre atenció a l’Agència Tributària de Catalunya (ATC) per elaborar tant la declaració de l’IRPF com la de patrimoni, corresponents a l’exercici 2017. El servei es presta entre el 10 de maig i el 2 de juliol, en cas de l’impost sobre la renda, i fins al 26 de juny en el cas  de patrimoni.

Per sol·licitar la cita prèvia de l’IRPF 2017 i ser atès a qualsevol de les 32 oficines de l’ATC desplegades al territori, cal trucar al telèfon 901 22 33 44.

Enguany, per primera vegada, les 32 oficines de l’ATC participen en la campanya de l’IRPF, fent un pas més per acostar-se als ciutadans, amb l’objectiu de facilitar els tràmits tributaris i l’accessibilitat als contribuents arreu del territori. En total, 78 persones de l’Agència repartides per tot Catalunya es posaran a disposició dels ciutadans per ajudar-los a elaborar la declaració de la renda.

Els contribuents que també estiguin obligats a fer la declaració de patrimoni, poden demanar cita prèvia a través de la seu electrònica de l’ATC, del telèfon 012, o bé presencialment a les oficines que presten el servei:

— Oficines centrals (Barcelona): passeig de la Zona Franca, 46
— Oficina Territorial al Barcelonès Nord: c. Joan d’Àustria, núm. 39-47
— Delegació Territorial a Girona: c. de Barcelona, 54
— Delegació Territorial a Lleida: c. Lluís Companys, 1
— Delegació Territorial a Tarragona: c. Vapor 4-6, 2n