15/02/2018

L’Agència Tributària de Catalunya (ATC), creada per la Llei 7/2007, de 17 de juliol, es va posar en marxa l’1 de gener del 2008. El 2018, per tant, fa 10 anys que va iniciar la seva trajectòria amb l’objectiu d’esdevenir una administració tributària moderna i innovadora, capaç d’oferir un servei eficient, de qualitat i proper als ciutadans i a tots els col·lectius estratègics de l’àmbit fiscal.

Amb aquest motiu, l’Agència vol promoure al llarg d’aquest any un seguit d’activitats per fer conèixer als ciutadans quins han estat els seus projectes fonamentals al llarg d’aquesta dècada. En aquest sentit, properament s’obrirà un espai a la seu electrònica amb els fets més rellevants de la història de l’Agència i a partir d’avui mateix ja iniciarà un canvi en la seva imatge gràfica, amb un nou logo que visibilitza aquests 10 anys de vida. Al compte de Twitter @tributscat s’anirà difonent també tota la informació sobre les activitats referents a l’Aniversari.

I perquè l’activitat de l’Agència no s’atura amb la commemoració dels seus 10 anys, en breu es difondran també les novetats relacionades amb els projectes i reptes de futur que l’ATC té al davant; fites que pretén assolir a mitjà termini i sempre amb la vista posada en la innovació dels serveis, cada cop més orientats a les necessitats de la ciutadania.

10è Aniversari de l’Agència Tributària de Catalunya