28/11/2017

A partir d’avui dimarts, 28 de novembre del 2017, l’Oficina Territorial de l’Agència Tributària de Catalunya a la Bisbal d’Empordà inicia la seva activitat a l’adreça següent: carretera de Cruïlles, 18-20.

Amb l’obertura de la quinzena oficina territorial (OT), l’Agència catalana completa el desplegament territorial iniciat el passat 4 de setembre amb l’objectiu d’atendre millor i de manera més propera els contribuents. 

L’OT a la Bisbal d’Empordà dona servei als municipis següents: Albons, Begur, Bellcaire d'Empordà, la Bisbal d'Empordà, Calonge, Castell-Platja d'Aro, Colomers, Corçà, Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l'Heura, Foixà, Fontanilles, Forallac, Garrigoles, Gualta, Jafre, Mont-ras, Palafrugell, Palamós, Palau-sator, Pals, Parlavà, la Pera, Regencós, Rupià, Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina d'Aro, Serra de Daró, la Tallada d'Empordà, Torrent, Torroella de Montgrí, Ullà, Ullastret, Ultramort, Vall-llobrega, Verges i Vilopriu. 

Els serveis que ofereix aquesta oficina territorial de l’ATC són els següents: 

─ Servei d’assistència en l'elaboració d’autoliquidacions de tributs gestionats per l’Agència Tributària de Catalunya (servei de cita prèvia). Poden sol·licitar aquest servei d'atenció presencial els contribuents o els seus familiars acreditats. El servei no s'ofereix a professionals que actuen en nom de terceres persones.

─ Presentació d’autoliquidacions relacionades amb els tributs que gestiona l’ATC.

─ Recepció i registre de documentació relacionada amb els tributs que gestiona l’ATC.

─ Atenció i informació als obligats tributaris sobre els expedients relatius als tributs que gestiona l’ATC.

─ Informació i assistència general i bàsica en relació amb els tributs que gestionen les diputacions, els ajuntaments i altres ens locals adherits a Tributs de Catalunya.

─ Informació en relació amb l’estat dels deutes que gestiona l’ATC en període voluntari i executiu.

─ Emissió de certificats d’estar al corrent de pagament de les obligacions tributàries.

─ Emissió de cartes i duplicats de pagament per a l’ingrés de deutes.

L’horari d’obertura és de dilluns a divendres, de 8.30 a 14 h, i els dimarts, de 8.30 a 16 h.

De l’1 de juny al 30 de setembre, del 15 de desembre al 10 de gener, Setmana Santa, 23 d’abril i vigílies de festes locals, l’horari és de dilluns a divendres, de 8.30 a 14 h.