13/04/2017

“L'Agència Tributària de Catalunya: una opció professional de futur” és el títol de la III Jornada d’Orientació Professional, celebrada el 24 de març, que la UOC ha dedicat enguany a difondre les possibles sortides laborals de què disposen els estudiants universitaris de l’àmbit financer i tributari. Hi han intervingut Montserrat Peretó, directora general de Planificació i Estudis Fiscals; Eudald Vigo, cap de l’Àrea d’Estratègia i Relacions Externes de l’ATC, i Anna Guembe, col·laboradora de l’ATC.

L’Agència Tributària de Catalunya, immersa actualment en un procés de desplegament territorial i competencial que ha d’incrementar la seva capacitat de gestió i els recursos de què ara disposa, es presenta al món universitari amb el doble objectiu d’ampliar el coneixement que se’n té en aquest àmbit i d’oferir-se com una opció professional de futur per als postgraduats universitaris.

Què és l’Agència Tributària de Catalunya i quines funcions realitza? Quines carreres professionals ofereix i com s’hi pot accedir? Quines són les funcions dels cossos propis de gestors i inspectors tributaris? Quines condicions laborals ofereix l’ATC als universitaris? Trobareu la resposta a aquestes preguntes —i a moltes d’altres— en els tres vídeos de la Jornada que us oferim tot seguit:

  1. Presentació. Treballar amb nosaltres: opcions professionals (I). Montserrat Peretó
  2. L’Agència Tributària de Catalunya. Eudald Vigo
  3. Treballar amb nosaltres: opcions professionals (II). Anna Guembe